KIEMELT TÁMOGATÓNK/SPONSOR
 
RÓLUNK
 
FELNŐTT/SENIOR 2021-2022 RÉGIÓS FUTSAL
 
U19/UNDER 19 2021-2022
 
U17/UNDER 17 2021-2022
 
ATLETICO SHOP 2014
NAPTÁR
2022. Szeptember
HKSCPSV
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
<<   >>
 
Flag Counter
HÍREK/CIKKEK

Következő 5 cikkElőző 5 cikk

KÉT MÉRKŐZÉS, KÉT GYŐZELEM

   

Felkészülési mérkőzés

ATLETICO BÉKÉSCSABA: DOMBEGYHÁZA 3:0 (0:0)

Békéscsaba
Atletico: Kele- Gara, Lukoviczki, Ancsin, Seprenyi- Patkás R., Zdolik, Mucsi, Burai- Krizsán, Csontos. Játszottak még: Morva(k), Menyhárt, Blezsán, Futaki, Erdőháti, Tóth R., Tóth D., Martinecz.

Gól: Blezsán, Futaki, Martinecz

Szerdán késő délután játszotta első edzőmérkőzését felnőtt csapatunk. Bő kerettel álltak fel a mieink mérkőzésre, de még így is szinte egy csapatnyi játékos hiányzott. Ez mindenképpen jó előjel a bajnokság előtt, a legfontosabb cél az állomány bővítése volt.
A találkozó jól szolgálta a felkészülést, a játékosok megfelelő terhelést kaptak, a két csapat közötti különbség a második félidőben domborodott ki. A sok cseréléssel időközönként csapkodó volt a játék, több játékos nem a posztján játszott. Ennek ellenére az eredménnyel elégedettek lehetünk, a játék a most hiányzókkal kiegészülve csak jobb lehet. Kiemelhető kapusaink(Kele Zsolt és Morva László) és belső védőink(Lukoviczki János képünkön és Ancsin istván) magabiztos teljesítménye, ez megadhatja azt a stabilitást a csapatnak, ami az előző szezonban hiányzott.

Átigazolási hír, hogy a beharangozottól eltérően Benyó és Novák a megye 3-at választotta, helyükre 5 új játékost(2 középpályás, 2 védő, 1 csatár) igazol klubunk, akik hamarosan csatlakoznak keretünkhöz. Emberileg és szakmailag is sikerült megfelelő játékosokat igazolnunk.

 

Atletico Békéscsaba: Telekgerendás 7:3(3:3)

Csütörtökön, vegyes csapattal kiállva a Telekgerendás gárdáját győzte le csapatunk 7:3 arányban. 

3:1-es vezetés után kicsit ,,rápihentek" a mieink az eredményre, így a frissebb vendégek 3:3-ra egyenlítettek. A második félidőben már csak játékosaink voltak eredményesek és négy gólt lőve 7:3 arányú győzelmet arattak.

 

MINŐSÉGBEN ÉS MENNYISÉGBEN IS ERŐSÖDÖTT FELNŐTT CSAPATUNK

   

 

Együttesünkben folytatja pályafutását a kétsopronyi csapat védője Ancsin István.
A fiatal, jó képességű játékos megbízhatóságával, harcos játékával a hátsó alakzat stabilitásához járulhat hozzá. 

 

Újabb két játékossal bővült keretünk, a két egyaránt 23 éves labdarúgó hasznos tagja lehet együttesünknek. Máté Martin(a képen balról) megye egyes rutinnal is rendelkezik, Gyomaendrődön kóstolt bele a magasabb osztályba. Martin a középpályán jelent erősítést, míg Morva László a kapus poszton képes jó teljesítményre. A játékosok Kétsopronyból érkeztek.

Csontos Zoltán Márk(balra) és Szikora Attila Máté egyaránt 1996-os születésű játékos, legutóbbi állomáshelyük Újkígyós volt. Csapatunkban bizonyíthatják, hogy érettek a felnőtt focira. Érkezésükkel a támadó alakzatban lesz több variációs lehetősége a szakvezetésnek.

Sarkadkeresztúrról Gara Attila érkezett. A játékos csapatunk védekezését hivatott segíteni.

Szabó Patrik András a Gyulai Termál U19-es gárdájától érkezett, bízunk benne, hogy játékával üde színfoltot jelent a megyei felnőtt bajnokságban is az 1999-ben született játékos.

 

BOZSIK TORNA U7/U9 BEFEJEZŐDÖTT AZ ŐSZI SZEZON, NAGYON BIZTATÓ JELEK EGYESÜLETÜNKNÉL!

   

Portálunkon megtekinthetők az őszi szezon legérdekesebb Bozsik tornájának fotói. A gyerekek számára örök élmény lesz a hatalmas esőzés utáni játék!

U11 BOZSIK FUTSAL TORNA.

   

Első terem tornáján vett részt U11-es csapatunk, a kezdetekben kisebb gondot okozott a futsal labda megszokása és a 4+1-es felállás, de alakul ez!
2 győzelem és 1 vereség lett a mérleg, a győzelmeknél már láthattunk szép megoldásokat!
A téli időszakban igyekszünk minél több hasonló megmérettetésen részt venni.

8 GÓL, ELLENTÉTES FÉLIDŐK A CSABAI IFI RANGADÓN!

   

Bajnokság(U19), 12. forduló

ATLETICO BÉKÉSCSABA U19: MÁV SE U19 4:4(3:1)
Békéscsaba
Gól: Martincsek(2), Vágner, Tóth R.(11-es)

Atletico: Diósi- Werner, Blezsán, Seprenyi- Stummer(Gendrovics)-Tóth R., Futaki, Patkás R., Tóth D- Martincsek, Vágner(Balogh) Edző: Bozó Tibor, Patkás Gergő

Az elmúlt hetek viszontagsági után ifjúsági csapatunk meglehetősen ,,normális" összeállításban tudott pályára lépni a csabai derbin.
Örömteli, hogy olyan játékosok is játékra jelentkeztek, akik eddig sokat kihagytak elfoglaltság, illetve súlyos sérülés miatt. 
Ennek az első félidőben látható jelei is voltak, hiszen csapatunk erőteljesen és elfogadhatóan játszott, az első 20 percben kétgólos előnyre tett szert.

 

Következő 5 cikkElőző 5 cikk

 
KIEMELT TÁMOGATÓNK/SPONSOR
 
EGYESÜLET
 
LABDARÚGÁS
 
TAO HATÁROZAT
 
KÉPTÁR
 
FACEBOOK

 
TÁMOGATÓINK/SPONSORS
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
SFP-AB
 

A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Én segítek eligazodni a csillagok üzeneteiben. Várlak!!    *****    Diplomás asztrológus vár, hogy elkészítse a születési horoszkópodat, sok fontos életeseményt ismerhetsz meg. Érdemes!!!!    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Szeretettel várlak a csillagjövõ asztrológia oldalon! Válaszd ki milyen elemzésre van szükséged és rendeld meg! Kattints    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO - MHA!! BNHA!! SHOTO !! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    BNHA!! MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO LOVESTORY - MHA!! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    My hero academia fanfictionok!! Szereted a Hõsakadémát? Olvass fanfictionokat a legnépszerûbb karakterekkel!!Hõsakadémia    *****    Elena Hill, valódi lázadó, vagy éppen jó kislány? Milyen sorsot szán neki a jövõ?    *****    Melody Redwine mûvész lelkû, vidám és nagyon tudatos lány, és nem mellesleg... BOSZORKÁNY.    *****    Új tartalom a Blogomon ----->Linkinlady    *****    A kamaszkor eleve zûrös, de ha valaki természetfelettinek született, nem a hormonok jelentik a legnagyobb problémát.    *****    Lauren McCellan nem sejtette elõre, hogy mibe csöppen, amikor elindult a választáson... Aztán megnyerte.    *****    Asha Kendare-t a családja egy ballépés miatt számûzte, de nem biztos, hogy a boszorka tanult is az esetbõl.    *****    Castiel bukott angyalként beleszeretett egy halandóba... Egy boszorkányba. A szerelmüket örökre elátkozták?    *****    Daxton Lewiev valódi vérfarkas, akinek fontos a családi büszkeség, és a vérvonal tisztasága, de ez vajon elegendõ?    *****    Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG    *****    Ágica könyvtára - Mindent az olvasásról - Beszélgetések könyvekrõl, olvasásról! :) - Frissen nyílt oldal    *****    Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG    *****    Új tartalom és kinézet a Blogomon ----->Linkinlady