KIEMELT TÁMOGATÓNK/SPONSOR
 
RÓLUNK
 
FELNŐTT/SENIOR 2021-2022 RÉGIÓS FUTSAL
 
U19/UNDER 19 2021-2022
 
U17/UNDER 17 2021-2022
 
ATLETICO SHOP 2014
NAPTÁR
2022. Szeptember
HKSCPSV
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
<<   >>
 
Flag Counter
HÍREK/CIKKEK

Következő 5 cikkElőző 5 cikk

Ezüstérem a Békés-megyei futsal U17 bajnokságban

   

A 2021-2022-es Békés-megyei futsal bajnokságban U17-es csapatunk második helyen végzett.

Együttesünk nagyon jó játékot játszott végig a bajnokság ideje alatt, amit elterveztünk, hogy a téli szünetet játékkal töltsük meg, azt maradéktalanul sikerült teljesíteni.

A keret: Lehoczki Bendegúz, Berecz László, Bozó Mirkó(kapusok), Lakatos Miklós, Német Gergő, Sztankó László, Kalóczkai Ákos, Szász István Péter, Szilágyi Dávid, Hanzó Benjámin, Gyöngyösi Renátó, Nagy Benjámin, Bozsányi János, Nagy Márkó, Juhász Krisztián(mezőnyjátékosok

Gratulálunk mindenkinek!

BÉKÉS MEGYEI FUTSAL DÖNTŐ U13

   

BÉKÉS MEGYEI FUTSAL DÖNTŐ U13


Végig élt a remény az országos főtáblára jutásra, kiváló teljesítménnyel győzelem a Békéscsabai Akadémia ellen!

Büszkeséggel tekinthetünk U13-as futsal csapatunkra, akik a selejtezők után a döntőben is kiválóan szerepeltek.

Nagyszerű mérkőzéseket játszottunk, sok elismerést kaptak a gyerekek. A Békéscsabai Akadémia elleni 3-2-es győzelem pedig megmutatta, hogy nem véletlenül jutottunk el a döntőig. 
Első három mérkőzésünk minden várakozást felül múlt, a Gyomaendrőd ellen reálisan több góllal nyerhettünk volna, sajnos helyzetkihasználásunk gyengébb volt.(2:3) Az Akadémia 2006-os csapatát kiváló játékkal győztük le, ekkor sikerült betartani a taktikai utasításokat is és elhittük, hogy van keresnivalónk.(3:2)
Az Akadémia 2007-esek elleni ki-ki meccsen is végig partiban voltunk, több helyzetünk adódott, de ekkor a fáradtság már kiütközött kulcsjátékosainkon.(0:1)
A végén már mindenki lehetőséget kapott, hiszen eldőlt, hogy elsők nem lehetünk, így az addig 3 vereséget összeszedő Füzesgyarmat ellen vereséget szenvedtünk...ha tétre játszottunk volna, minden bizonnyal hozni tudjuk a mérkőzést.

Gratulálunk mindenkinek a selejtezőkben és döntőben nyújtott teljesítményhez, sok tapasztalatot és élményt szereztek játékosaink. Folytatjuk...)

 

ELSŐ HELYEN ÁLL U13-AS FUTSAL CSAPATUNK, KIVÁLÓ JÁTÉKKAL NÉGY GYŐZELEMMEL!

   

Jelenleg a selejtezőknél tart a megyei futsal bajnokság, melyen minden korosztályban szerepelnek csapataink. Az eddigi legjobb teljesítményt U13-as csapatunk érte el. 2006-2007-es játékosaink a gyomai selejtezőben nagyszerű győzelmeket arattak és ,,félidőben" vezetik a selejtező csoportot. Amennyiben a januári tornán is hasonló játékot produkálnak, akkor jogot nyernek a megyei döntőben való részt vételre. (Képünkön Hanzó, Kutlár és Szegedi akcióban a Mezőberény elleni mérkőzésen.)

Eredmények:
Csabai AK: Mezőberény 6:1
Csabai AK: Gyula Termál 2:0
Csabai AK: Csorvás 5:0
Csabai AK: Köröstarcsa 8:2

A LEGKISEBB FUTSAL KOROSZTÁLY IS PÁLYÁRA LÉPETT

   

Először érezhetett futsal labdát a lába alatt U11-es csapatunk, melyben 2010-es gyerekek is szerepeltek a zömében 2008-asokat felvonultató futsal bajnokikon. Kiváló tanulási, fejlődési lehetőség ez a versenysorozat játékosainknak.

TOBORZÓ! JELENTKEZZ!

   

Következő 5 cikkElőző 5 cikk

 
KIEMELT TÁMOGATÓNK/SPONSOR
 
EGYESÜLET
 
LABDARÚGÁS
 
TAO HATÁROZAT
 
KÉPTÁR
 
FACEBOOK

 
TÁMOGATÓINK/SPONSORS
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
SFP-AB
 

A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Én segítek eligazodni a csillagok üzeneteiben. Várlak!!    *****    Diplomás asztrológus vár, hogy elkészítse a születési horoszkópodat, sok fontos életeseményt ismerhetsz meg. Érdemes!!!!    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Szeretettel várlak a csillagjövõ asztrológia oldalon! Válaszd ki milyen elemzésre van szükséged és rendeld meg! Kattints    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO - MHA!! BNHA!! SHOTO !! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    BNHA!! MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO LOVESTORY - MHA!! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    My hero academia fanfictionok!! Szereted a Hõsakadémát? Olvass fanfictionokat a legnépszerûbb karakterekkel!!Hõsakadémia    *****    Elena Hill, valódi lázadó, vagy éppen jó kislány? Milyen sorsot szán neki a jövõ?    *****    Melody Redwine mûvész lelkû, vidám és nagyon tudatos lány, és nem mellesleg... BOSZORKÁNY.    *****    Új tartalom a Blogomon ----->Linkinlady    *****    A kamaszkor eleve zûrös, de ha valaki természetfelettinek született, nem a hormonok jelentik a legnagyobb problémát.    *****    Lauren McCellan nem sejtette elõre, hogy mibe csöppen, amikor elindult a választáson... Aztán megnyerte.    *****    Asha Kendare-t a családja egy ballépés miatt számûzte, de nem biztos, hogy a boszorka tanult is az esetbõl.    *****    Castiel bukott angyalként beleszeretett egy halandóba... Egy boszorkányba. A szerelmüket örökre elátkozták?    *****    Daxton Lewiev valódi vérfarkas, akinek fontos a családi büszkeség, és a vérvonal tisztasága, de ez vajon elegendõ?    *****    Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG    *****    Ágica könyvtára - Mindent az olvasásról - Beszélgetések könyvekrõl, olvasásról! :) - Frissen nyílt oldal    *****    Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG    *****    Új tartalom és kinézet a Blogomon ----->Linkinlady